بشرا یعقوبیان 1400/10/20 تعداد بازدید: 317 دستهبندی: خوابگاه پسرانه
انسان ها احساسات گوناگونی را در طول شبانه روز تجربه می کنند. احساساتی نظیر شادی، غم، هیجان، نفرت، عشق، خشم و بسیاری دیگر از احساساتی که از روان آدمی سرچشمه می گیرند. هر یک از این احساسات در طول دوره تکامل انسان برای محافظت وی در برابر محیط پیرامونش شکل گرفته اند. هیچ کس نمی تواند ادعا کند که هر یک از احساسات به خودی خود می توانند مضر باشند. اما زمانی بروز هر یک از احساسات می تواند نگران کننده باشد که منجر به آسیب رسیدن به سلامت خود فرد و سایرین گردد. یکی از مشکلاتی که مکررا در خوابگاه پسرانه و دخترانه تکرار می شود بروز رفتارهای خشونت آمیز در میان ساکنین خوابگاه است. خشم به خودی خود احساسی مضر در نظر گرفته نمی شود. این مساله را با بیان مثالی بازتر می کنیم. فرض کنید که ماشین خود را در خیابان پارک کرده اید و به دنبال کار خود می روید. زمانی که بر می گردید متوجه می شوید که یک نفر مشغول خط انداختن ماشین شماست. در چنین شرایطی اولین احساسی که در شما بروز می کند، خشم است. احساس خشمی که در آن لحظه در شما پدید می آید موجب می شود که سریعا به عمل آن فرد واکنش نشان داده و مانع از ادامه کار وی شوید.
تا به اینجای کار احساس خشم هیچ ایرادی نداشته و چه بسا موجب حفظ مال شما می گردد. اما زمانی که کنترل احساس خشم در چنین شرایطی از دست شما خارج شود و به آن فرد آسیب برسانید قطعا بروز یک مشکل را شاهد خواهید بود. متاسفانه خشم از کنترل خارج شده در پانسیون پسرانه در تهران گاهی صدمات جبران ناپذیری را به دنبال داشته است. زیرا عدم شناخت کافی افراد از احساساتی که در آنها شکل می گیرد سبب می شود که با کمترین مساله ای از کوره در رفته و واکنش ناشایستی در برابر هم اتاقی های خود در خوابگاه دانشجویی و کارمندی بروز دهند. در بسیاری از مواردی که خشم بروز یافته در افراد در خوابگاه پسرانه در تهران موجب بروز مشکل شده است، در واقع دلیل توجیه کننده ای برای آن از طرف فرد خشمگین ارائه نشده است. گاهی یک اشتباه هر چند سهوی از طرف یک دوست در پانسیون موجب بروز واکنش های خشونت آمیزی در طرف مقابل می شود و طبعات جانی و روانی جبران ناپذیری را با خود به همراه دارد.
خشم و بروز آن در خوابگاه پسرانه تهران زمانی که از حد نرمال عبور کند نیازمند داشتن راهکارهایی برای کنترل آن می باشد. این راهکارها هرگز بروز خشم و ناراحتی را انکار نمی کنند اما بروز آن را زمانی که موجب شوند که دیگران در برابر ما احساس ناامنی کنند، کنترل می کنند. لازم است در اینجا ذکر شود که این راهکارها برای کسانی کابرد دارند که احساس خشم در آنها در پانسیون دخترانه و پسرانه به یک رفتار مداوم تبدیل نشده باشد. زیرا در چنین شرایطی این راهکارها چندان کمک کننده نیستند و افراد به کمک یک روانشناس یا روانپزشک خبره نیاز دارند. در ادامه به چند راهکار ساده و در عین حال مفید برای کنترل خشم در خوابگاه پسرانه اشاره می کنیم.
دانلود اپلیکیشن موبایل خواب اینجا(اندرودید)
برای مشاهده خوابگاه دانشجویی، خوابگاه کارمندی، خوابگاه دخترانه، خوابگاه دخترانه تهران، خوابگاه پسرانه تهران، خوابگاه پسرانه، پانسیون کارمندی، پانسیون دانشجویی، پانسیون دخترانه، پانسیون پسرانه از تمامی کشور می توانید به سامانه خواب اینجا مراجعه کنید.
دیدگاهها